Foodtruck De Keuken

Sinds mei 2015 zijn wij de trotse eigenaar van een Renault Estafette uit ‘69 die wij hebben omgetoverd tot Foodtruck De Keuken. Vanuit onze Foodtruck serveren wij gevarieerde hapjes of gerechten. De Foodtruck beschikt over een volledige keuken, met onder andere een Big Green Egg, waardoor wij in staat zijn alle gerechten à la minute te maken en te serveren. Foodtruck De Keuken maakt uw bruiloft, opening, verjaardagsfeest of andere gelegenheid uniek, brengt sfeer en serveert heerlijke hapjes of gerechten.

 

 

 

Mogelijkheden

Foodtruck De Keuken biedt een passende ondersteuning en zorgt er op locatie voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Er kan zowel eten als drinken uit de Foodtruck worden geserveerd. Wat er uit de Foodtruck wordt geserveerd is geheel naar wat u van ons verlangd. U kunt denken aan lunches of brunches, borrelhapjes, walking diner, buffet, chefsmenu, maar denk ook aan barbeque, oesterbar en nog veel meer. Kortom, een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden.

 

Aankleding

De Foodtruck op uw feest?
De Foodtruck wordt standaard geleverd met één of twee man personeel. Wat er verder bij geleverd wordt is afhankelijk van uw wensen. De (all-in) prijs hangt af van een aantal factoren.

Wij rekenen:

  • Exclusiviteitskosten
  • Inhuren materialen*
    (borden, bestek, tafels, aankleding, tenten etc.)
  • Personeelskosten                                                                                                                                                                                     **
  • Kilometervergoeding***

* Dit besteden wij eventueel uit. Factuur zal dan één op één door worden gestuurd.
** Afhankelijk van de keuze die gemaakt wordt, kunnen de personeelskosten verschillen.
*** buiten een straal van 5 km wordt er een kilometervergoeding verrekend.

Foodtruck De Keuken heeft stroom nodig. Wij bezitten zelf over de nodige verlengsnoeren.