Dinerkaart

Starters

Focaccia gorgonzola en peer 7,5 (V)

Focaccia kastanje champignon | mozzarella |truffelolie 7,5

Breekbroodje aioli & tapenade     6

 

Voorgerechten 

Wafel van tomaat | buratta | mozzarella | basilicum bitterbal (V)  10

Gerookte eendenborst gekarameliseerde walnoten lolly  10

Langzaam gegaarde buikspek | kwartel ei | zoetzure wortel | truffel koraal  11

Rundercarpaccio | truffelolie | pijnboompitten rucola | Parmezaanse kaas 12,5

Proeverij de keuken | Italiaanse en Franse gerechtjes (vanaf 2 pers.)  16,5 p.p.

 

Salade

Geroosterde pastinaak | feta kaas | parelcouscous | granaatappel  14.5

Gekonfijte eendenbout | bospaddenstoelen | balsamico ui 14.5

Hoofdgerechten

Vlees /vis

Angus grillburger/ BBQ- saus / bacon / tomaat / rode ui / dikke friet  18.5

Zoete aardappel tartelette | hartige taart met  geitenkaas crème | beukzwammetje |
zoete aardappel frites en truffel mayonaise    19.5 (V)

Gekonfijte eendenbout | gepofte bloemkool |pastinaak| knolselderij crème 23

Krokante  polenta met bospaddenstoelen  | schorseneren chips |  knolselderij jus (V) 20

Gebakken pietermanfilet |vongole |  gamba | prei | tagliatelle pasta| garnalenjus 22,5

Gebakken eendenborst | zuurkool | pastinaak crème | gepofte knoflook jus 24.5

Tagliatta di Manzo |Sizzling Flanksteak | extra vergine olijfolie |

rucola Parmezaanse kaas | dikke frites29,5

 

Pizza’s & Pasta

Pizza Zucca | Pompoen | feta kaas | pijnboompit | vijgen | rucola/ oregano (V) 15,5

Pizza confit de canard| balsamico ui |  oesterzwammen | mozzarella  15,5

Ravioli Cipolle | gekarameliseerde uien| gorgonzola | walnoten| bieslook 18

 

(V) = vegetarisch
*** Wij houden rekening met allergieën***

 

Desserts

Grand manier wafel | gekonfijte sinaasappel | honing ganache  8.5

Bloedsinaasappel sorbet

Pumkin spice cheesecake | rode pepermouse | gemberschuim 8

Tostas gekarameliceerd koekje

kaneel mousse stoof peren en steranijs kruim  8.5

Affogato vegan vanille-ijs (cashewnoten) overgoten met espresso 6

Dessert Proeverij diverse zoete gerechten op een houten plank (vanaf 2 pers.) 12