Voorgerechten

starters

Focaccia
Gorgonzola / peren en mozzarella……….6,5
Focaccia de lux
Italiaanse venkel salami / parmezaanse kaas……….7
Plankje landbrood.………4
Beurre de paris/ extra vergine olijfolie/ 8jaar oude balsamico
Charcuterie……….9
Diverse Italiaanse vleeswaren en gemarineerde Toscaanse olijven
Toscaanse gemarineerde olijven……….3,5

voorgerechten

Carpaccio……….11
Truffel crème / Parmezaanse kaas / pijnboompitten / rucola
Gamba’s……….9,5
Couscous van romanesco/ gemarineerde knolselderij/ panna cotta van witbier
Koud gerookte heilbot……….9
Zoetzuur venkel/ radijs/ wakame salade/ gemarineerde tomaat
Parmaham………9
Gevuld met roomkaas/ gemarineerde paprika/ rucola/paddenstoelen duxelles
Polenta (v)……….8,5
Krokant gebakken polenta/ rode biet/ balsamico ui/ schots van Parmezaanse kaas
Steak tartaar……….10,5
Kwartelei/ cepes crème/ augurk/ beukenzwam/ tuille van cepes
Proeverij de Keuken……….€12 p.p.
Diverse Italiaanse en Franse gerechtjes van de chef (vanaf 2 pers.)
Ook geheel vegetarisch te bestellen

tussen/warme voorgerechten

Pompoensoep met pijnboompitten en bosui (V)……….6,5
Soep van de dag……….dagprijs
Coquilles……….11,5
Gebakken coquilles/ beurre noisette/ pastinaakpuree
Paddenstoelen ravioli (V)…….8,5
Pancetta/ kastanje champignons in een romige saus

maaltijd salade

Salade Coppa di Parma……….14,5
Met gepofte kastanjes/ kingboleet
Salade gerookte eendenborst……….14,5
Sinaasappel/ paddenstoelen/ pecannoten 

(V) = vegetarisch
*** Wij houden rekening met allergieën***

hoofdgerechten

vlees/vis

Gebakken eendenborst……….20
Ingelegd met sinaasappel/ paddenstoelen risotto/ mais crème/ sinaasappel jus
Gegrilde zwaardvis……….21
Quinoa met paprika/ pompoen/ gepofte rode ui
Kalfslende met kalfswang……….21
Pastinaak puree/ gekarameliseerde witlof/ wortelstamppot/ honing mosterd jus
Risotto met gamba’s……….17
Garnalenfond/ Parmezaanse kaas/ bosui
Black angus surf & turf……….22,5
Rundersteak van de big green egg/ knoflook gamba’s/ bearnaisesaus/ dikke friet/ salade
Runder hamburger v/d grill……….14,5
Italiaanse bol/ rozemarijn mayonaise/ cheddar cheese/ tomaat/ spek/ dikke friet
Vis van de dag…….Dagprijs

chef’s menu

Wekelijks wisselende verrassing menu van de chef
3-gangen…………29,5
4-gangen…………34,5
5-gangen…………39,5

wijnarrangement

Bij elke gang serveren wij een bijpassende wijn……….per glas vanaf 4,5

pizza’s en pasta’s

Paddenstoelen ravioli (V)……….16
Porchetta (Italiaanse ham)/ kastanje champignons/ romige saus
Pizza Zee……….14
Gamba’s/ knoflook/ rode ui/ kappertjes/ rucola (Bo winnaar pizzawedstrijd 2017)
Pizza Mascarpone……….12,5
Mascarpone/ vijgen/ Italiaanse ham/ gorganzola/ rode ui
Pizza Carpaccio……….14
Carpaccio/ rucola/ Parmezaanse kaas/ pijnboompitten/ truffel crème
Pizza Funghi (V)……….12
Tomaat/ mozzarella/ knoflookolie/ bospaddenstoelen/ rode ui
Pizza Margherita……….9,5
Pomodorie tomaten / basilicum / mozzarella

desserts

Kersendessert……….6,5
Creme brulee van kers/ mousse van amerene kersen/ amarene ijs

Groene thee parfait/ vanille hangop……….6,5

Gepocheerde peer/ kaneel gel/ karamelsaus/ vanille ijs……….6,5

Koffie macaron/ likeur 43 creme/ cappuccino ijs……….7,5

Hazelnootschuim/ hazelnoten cremeux/ hazelnoot crumble……….7,5

Dessert proeverij (vanaf 2 pers.)……..9 p.p.
Verschillende zoete gerechten geserveerd op een houten plank

speciale koffie

De keuken zoete lekkernij (2 pers.)………………………………..3 p.p.
Wisselend assortiment bonbons / koekjes en chocolade
Choco koffie
Espresso / chocolademelk en slagroom…………………………………..3
Café brûlée
Koffie / vanille / hazelnoten en slagroom………………………………..3
Café noisette
Espresso / warme melk / hazelnoot en slagroom……………………..3
Koffie specialiteiten
Irish Coffee met Jameson Whisky…………………………………………..6
Italian Coffee met Amaretto…………………………………………………..6
French Coffee met Grand Marnier………………………………………….6