Kerstmenu
Magnum van gevogelte | gekonfijte eendenbout | wafel van kastanje | cèpes crème.
Bouillon van knolselderij | haricots verts | tomaat | crostini auberginekaviaar .
Coquille | kruim van pancetta | saffraan beurre blanc.
Gebakken hertenmedaillon |hertenstoof | pompoen coulis | zwarte knoflook jus .
Spice pumpkin | gesuikerde pompoenparel | kaneelmousse | peper-macaron
65
Uitbreiden met kaasplateau
Kaasplateau | diverse Italiaanse en Franse kaasjes |vijgen |notenbrood.
12.5
Wijnarrangement
6 (per glas)
Vegetarisch Kerstmenu
Dun gesneden kingboleet | krokante aardappel | geraspte fontina kaas | truffelolie.
Knolselderij bouillon | haricots verts | tomaat | crostini auberginekaviaar .
Ravioli |cantharel |pompoen |Parmezaanse kaasschuim .
Krokante polenta | zoete aardappel crème| gerookte biet |sugar snaps | schorseneren chips.
Spice pumpkin | gesuikerde pompoenparel | kaneelmousse | peper-macaron.
65
Uitbreiden met kaasplateau
Kaasplateau | diverse Italiaanse en Franse kaasjes |vijgen |notenbrood.
12.5
Wijnarrangement
6 (per glas)