Kerstmenu

 

Magnum van gevogelte | gekonfijte eendenbout | wafel van kastanje | cèpes crème.

Bouillon van knolselderij | haricots verts | tomaat | crostini  auberginekaviaar .

Coquille  |  kruim van pancetta | saffraan beurre blanc.

Gebakken hertenmedaillon |hertenstoof | pompoen coulis | zwarte knoflook jus .

Spice  pumpkin | gesuikerde pompoenparel | kaneelmousse | peper-macaron

65

 

Uitbreiden met kaasplateau

Kaasplateau | diverse Italiaanse en Franse kaasjes |vijgen |notenbrood.

12.5

 

Wijnarrangement

6 (per glas)

Vegetarisch Kerstmenu

 

Dun gesneden kingboleet  |  krokante aardappel | geraspte fontina kaas | truffelolie.

Knolselderij bouillon | haricots verts | tomaat | crostini  auberginekaviaar .

Ravioli |cantharel |pompoen |Parmezaanse kaasschuim .

Krokante polenta | zoete aardappel crème| gerookte biet  |sugar snaps | schorseneren chips.

Spice  pumpkin | gesuikerde pompoenparel | kaneelmousse | peper-macaron.

65

 

Uitbreiden met kaasplateau

Kaasplateau | diverse Italiaanse en Franse kaasjes |vijgen |notenbrood.

12.5

 

Wijnarrangement

6 (per glas)